Aanbod & Tarieven

Pakketten

Kies het pakket dat het beste bij jou past. Zo weet jij altijd waar jij aan toe bent. Duidelijk en helder zonder verrassing of bijkomende kosten.

Jouw succes is mijn doel!

Adviseren

20150926_152510.jpg

€ 25 p. uur

Wil jij mijn advies over Facebook, Instagram en jouw website? En wil jij weten wat jij zelf nog meer kunt doen om meer klanten te bereiken en jouw bedrijf een BOOST te geven? Neem dan contact met mij op voor een consulting/advies gesprek.

Opzetten & Boost

MMC Logo.png

€ 149,- eenmalig

Wil jij dat ik jouw Facebook profiel en pagina goed zakelijk ga opzetten en hier gedurende 1 week mee aan de slag ga en een flinke BOOST geef zodat jij deze hierna volgens een stap voor stap schema zelf kunt bijhouden? Kies dan voor dit pakket.

Compleet uit handen

facebook_1.jpg

€ 349,- p. maand

Wil jij jouw dagelijkse marketing voor Facebook en Instagram compleet uit handen geven? Zodat jij er weinig omkijken naar hebt en alleen nog maar zelf de klanten hoeft op te vangen? Kies dan voor dit pakket.

Online training

lkjlkj.jpg

€ 150,- eenmalig

Wil jij weten wat ik weet en doen wat ik doe? Schrijf je dan in voor mijn online cursus waarin je leert hoe jij zelf jouw bedrijf met behulp van Facebook kan laten groeien.