Over mij...

Hallo ik ben Melanie Mooiman en combineer sinds begin 2019 mijn achtergrond in online marketing, sales en psychologie met mijn passie voor interieur en design.

Al vrij jong had ik de smaak voor interieur te pakken en veranderde ik het interieur bij wie ik de kans kreeg. Ook tijdens verschillende banen vond ik het schuiven, verplaatsen en herinrichten van complete winkels, kantoren of het magazijn leuker dan de baan zelf. Toch heb ik nooit de stap genomen om hier iets mee te doen en zag het altijd meer als hobby of interesse.

​Begin 2019 heb ik daar voor een deel verandering in gebracht. Ik wilde mijn ervaring delen met mijn passie. En wat is er nu leuker dan werken met mensen die jouw passie delen.

 

Ik besloot mezelf te verdiepen in de wereld van interieur stylisten & ontwerpers. Waar ligt hun kracht en waar liggen de uitdagingen. Al snel ontdekte ik dat één van de grote uitdagingen marketing was. Hoe onderscheidt je jezelf, hoe kom je aan de projecten die je wilt en hoe haal je meer opdrachten en klanten binnen. 

Hier kan ik bij helpen. Hierin ligt mijn ervaring. Wanneer ik mag werken aan iets wat ik leuk vind, waar mijn hart ligt, dan wordt het een fijne samenwerking en een beter eindresultaat. En daar ga ik voor! 

Melanie x x x

1/4
Melanie Mooiman Consulting 2020  
  • Facebook Social Icon