Over mij...

Hallo ik ben Melanie Mooiman en combineer sinds begin 2019 mijn achtergrond in online marketing, sales en psychologie.

Ik heb altijd al een passie voor deze dingen gehad en besloot deze te combineren met mijn andere passie voor interieur & design.

Ik besloot mezelf te verdiepen in ondernemers hierin. Waar ligt hun kracht en waar liggen de uitdagingen.

 

Al snel ontdekte ik dat één van de grote uitdagingen kennis van marketing was. Hoe onderscheidt je jezelf, hoe kom je aan de klanten die je wilt en hoe haal je meer opdrachten binnen. Kennis en tijd om dit zelf te doen is er vaak niet.

Ik begon met het helpen van ondernemers in interieur & design. Online marketing, Facebook, websites enz. Mijn focus lag voor 100% op het helpen van deze doelgroep. Wanneer je weet wat een doelgroep wil, hoe deze denkt en wat deze aantrekt...kun je hier de marketing goed op aanpassen.

Omdat ik veel aanvragen kreeg van ondernemers uit andere branches...en vaak nee moest zeggen, ben ik een online training gaan ontwikkelen voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien met Facebook. Ongeacht uit welke branche zij komen.

Veel vragen en uitdagingen van ondernemers zijn vaak hetzelfde.

Ik wilde ook hierbij helpen. Hierin ligt mijn ervaring. Wanneer ik mag werken aan iets wat ik leuk vind, waar mijn hart ligt, dan wordt het een fijne samenwerking en een beter eindresultaat. En daar ga ik voor! 

Melanie x x x

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4